maroc

Turisme i Marokko
 

Marokkos rige geografi med hensyn til landskaber, bjerge, ørken og kystlinje, og hvert sted har sin egen charme og unikke naturlige rigdom. Det gør landet til en must-see destination, da den ligger på blot to og en halv times flyvning fra Europas større byer.
Middle Atlas, rig på fauna og flora, præsenterer et stort udvalg af søer, skove og øde vulkanske plateauer. Atlanterhavet og Middelhavet grænser op til Marokko mod nord og vest, hvilket giver Marokko smukke strande og kystlandskaber. Sahara-ørkenen giver Marokko flere landskaber, der kan nydes af turister, der kommer til landet. Byen Dakhla er især et sted beregnet til alle at nyde skønheden i klitterne med udsigt over Atlanterhavet.
Mange marokkanske turiststeder deler dyb historisk og kulturel baggrund. Den marokkanske kulturs rigdom har styrket principperne om social samhørighed, dialog, tolerance, retfærdighed og fred og har gjort Marokko til et land, der er dybt involveret i dialogen mellem religioner og civilisationer.
arkitekturhistorien i kongerigets forskellige byer fortsætter med at påvirke landet den dag i dag, hvilket gør Marokko til et land dybt forankret i eksotisk og farverig kultur. Turister, der kommer til Marokko, ville have en smag af den unikke marokkanske gæstfrihed. Ifølge World Economic Forum-undersøgelsen, der måler kvaliteten af gæstfrihed over for fremmede, er Marokko det 3. mest indbydende land i verden. I Marokko,
fælles at blive inviteret til et måltid, selvom de er helt fremmede, ville marokkanske værter servere deres gæster traditionel marokkansk te, gode måltider, interessante samtaler og generelt en god og behagelig tid. Intet føles bedre end en varm velkomst ledsaget af nogle unikke marokkanske delikatesser.

Steder at besøge: