VISIT MOROCCO

REJSER TIL MAROKKO

Marokko ligger i Nordafrika, og landet byder på alt lige fra betagende bjerglandskaber til traditionelle marokkanske huse, også kaldet riads. Marokko er på alle måder autentisk og vidunderligt, og så er mulighederne uendelige. Lad rejsen gå til skønne summende, Marrakech, brug nogle dage i Atlasbjergene og kombiner rejsen med kysten. Og forglem ej at lægge vejen forbi en Medina eller to, som er en gammel bydel og et helt specielt samlingssted for lokale marokkanere. Her kan du nemlig gå på opdagelse i alt fra kultur, mega markeder og så finder du her nogle af landets hotteste hoteller.

Marokko er en port til Afrika og et land med svimlende mangfoldighed. Med en enestående balance mellem dynamiske landskaber, farverig arkitektur og pulserende byer har Marokko meget at byde på, og det er ikke underligt, at mere end 10 millioner turister over hele kloden hvert år vælger det som deres topdestination

Betagende strande, travle souks, store vidder af ørken, imponerende sneklædte bjerge, vidunderlige medinaer og læskende køkken, der er en verden af ​​vidundere at opdage i Marokko. Ikke mange destinationer i verden kan tilbyde dig så meget variation, intriger og kulturelle oplevelser. Uanset hvilken slags rejsende du er, har Marokko noget for dig fra en vild eventyrrejse til en forkælet strandferie midt i de snoede gader og den venlige atmosfære. Marokko har hundrede ansigter og lyde, alle klar til at byde velkommen til den rejsende, der leder efter krydderi og eventyr.

Udsøgt arkitektur rundt om i landet

Marokkos kulturelle mangfoldighed afspejles i de forskellige arkitektoniske skønheder, der kan findes over hele landet. Fra majestætiske moskeer til traditionelle riads og fra strålende paladser til sublime centre for religiøse studier, Marokko har mange fantastiske bygninger at beundre. Mange bygninger har det traditionelle teglværk, kendt som zellige, samt dekorative udskæringer, træværk og gips. Nogle af Marokkos smukkeste bygninger omfatter Hassan II-moskeen i Casablanca, Saadian-gravene i Marrakesh, Grand Mosque i Tanger og moskeen og universitetet al Quaraouiyine i Fes.

Lækkert køkken til at tilfredsstille varieret smag

Betragtet som en af ​​de mest varierede og overdådige fødevarer, tilbyder det marokkanske køkken en dejlig oplevelse. Det siges, at Marokkos historie kan ses afspejlet i hans køkken. Indded marokkanske køkken trækker fra en bred vifte af påvirkninger, idet de er i krydsfeltet mellem mange kulturer, der alle er sat i en smeltedigel over hundreder af år for at skabe sin egen stil og smag. En marokkansk ret er en invitation til alle sanser, der lokker vores lugtesans, syn og smag.

Marokkansk mad: 40 bedste fødevarer, du skal prøve i Marokko

Marokkansk mad er ulig noget andet køkken i verden. Med sin blanding af krydderier og smag er det ikke underligt, at så mange mennesker elsker det.

Da jeg er af marokkansk oprindelse og tusindvis af kilometer væk fra mit hjem, kan jeg kun sige, at jeg altid har været fascineret af maden i mit elskede land.

Marokkanske retter er en perfekt fusion af berbiske, arabiske, mauriske, middelhavs- og afrikanske påvirkninger. Maden er kendetegnet ved dens dristige smag, farverige dekoration og variation af indfødte krydderier. Det er også kendt for at være meget solidt og mættende.

Den gode nyhed er, at marokkansk mad bliver mere og mere populær rundt om i verden, så det er nemmere at finde marokkanske restauranter eller ingredienser til at tilberede marokkanske retter, hvis det ikke er en mulighed for dig at rejse til Marokko.

Men hvis du nogensinde er i Marokko, så sørg for at prøve nogle af disse 40 bedste marokkanske fødevarer! Så gør din appetit klar, og lad os dykke ned i den lækre verden af ​​marokkansk mad!